Målning, målning, målning

Ja, nu var det ett tag sen sist (igen). Och vad att vi gjort sen sist? Målat, målat och målat. Som jag skrev i förra inlägget för sprutmålning med sig en del och det står jag fast vid. Hela huset är täckt med ett tunt, tunt lager av vitt damm. Turligt nog är äggoljetemperan en väldigt lätt färg att ha och göra med, även när det gäller att ta bort fläckar, man tar bara lite såpa och vatten så är det borta!

Men nu, efter sisådär 4-5 målningar tror vi att vi är färdigmålade, men det är svårt att säga innan färgen har torkat ordentligt.

Idag får vi i alla fall hem kaminen som ska sättas in nästa vecka. Nästa vecka kommer dessutom elektrikern, vilket betyder att vi kan sätta in vitvarorna i köket!

Bifogar också en lite dålig bild så att ni i alla fall får ett hum om hur det ser ut i dagsläget! Mer bilder kommer inom kort!


Köksmålning

Nu har vi äntligen fått göra det som vi länge har längtat efter; måla köksstommarna. Men att sprutmåla ett kök är inte bara enkelt, det för med sig en del också. Det tog lång tid bara att plasta in allting och just nu ser vår undervåning ut att vara hämtad från ett avsnitt av Dexter, eller den där scenen i Johan Falk om man så vill. Men men, det är ju bara för ett kort tag ändå. Vilken befrielse det kommer bli att få ta bort plasten och se allt "på riktigt". Här nedan ser ni köket innan målningen och sedan resultatet av första strykningen.




RSS 2.0